PORUČIVANJE

 

OBAVEZNO PROČITAJTE DO KRAJA TEKST POGOTOVO AKO NEMATE ISKUSTVA SA OVIM NAČINOM DOSTAVE ILI PRVI PUT PORUČUJETE, HVALA:

Sve proizvode možete poručiti slanjem sledećih podataka u inbox (prijemno sanduče) preko dugmeta "pošalji poruku (send message)" koje možete videti na početku stranice, odnosno preko mesindžera

    - ime i prezime,

    - tačna adresa sa poštanskim brojem,

    - broj mobilnog telefona na koji vas može kontaktirati kurirska služba,

    - link ili slika željenog proizvoda, najlakši način snimak (screenshot) ekrana ako ne znate da kopirate link ili još jednostavnije lajk slike proizvoda koji želite (ne morate ovo ponavljati ukoliko ste već poslali u porukama),

i sačekajte odgovor administratora stranice.

Plaćanje je pouzećem (prilikom preuzimanja paketa) a šalje se kurirskom službom DExpress na ostavljenu adresu.

CENA ISPORUKE (važi isključivo za DExpress):

    - težina pošiljke do 5 kg ---> 300 din,

    - težina pošiljke od 5 do 10 kg ---> 400 din,

    - težina pošiljke preko 10kg ---> 500 din.

Ne pitajte za težinu proizvoda jer ćete biti obavešteni o tačnom iznosu posle porudžbine zajedno sa cenom isporuke i taj iznos plaćate kurirskoj službi i ni dinar preko toga. U retkim slučajevima "zaboravnosti" ili pokušaja zloupotrebe od strane kurira jednostavno ćete tražiti potvrdu iz aparata koji kurir nosi sa sobom gde je naveden tačan iznos.

Isporuka pošiljaka se vrši samo radnim danima, što podrazumeva da sve pošiljke preuzete u petak na isporuci će biti u ponedeljak, a ne u subotu kako je to do sada bila praksa.

Subotom pošiljke možete preuzeti u dežurnim magacinima D-Express na teritoriji cele Srbije.

PREDNOSTI ISPORUKE kurirskom službom:

1. štedite svoje vreme i novac,

2. štedite svoje cipele i živce,

3. NE PLAĆATE po broju paketa već po težini, primer: ako poručite 2 kompleta poštarina nije 2×300=600 već 400 odnosno po težini, i tako redom,

4. možete poručiti udruženo na jedno ime i time znatno povoljnije proći.

! ! ! VEOMA VAŽNO ! ! !

ROK ISPORUKE ZA KURIRSKU SLUŽBU DExpress: Za sva veća mesta i gradove isporuka je 24-48 sati što znači kada budete obavešteni da će predmet biti poslat određenog dana (sa naše strane je to garantovano) očekujte isporuku za dan, dva.

Moguće je odstupanje i od ovog roka što zavisi isključivo od DExpress-a i njihovog obima posla za određeni grad ili mesto (veći broj paketa, tehnički zastoj, kvar na vozilu, saobraćajne situacije, itd.).

Nema isporuke danas za danas!

Kod manjih mesta rok isporuke ide prema planu kurirske službe za to mesto (za neka manja mesta, sela, vrše isporuku jednom ili dva puta nedeljno).

Nemojte poručivati ako niste sigurni da neko može preuzeti pošiljku na vašoj adresi!

NAPOMENA: roba poručena za vikend se šalje prvog radnog dana.

Ako želite da dobijete informaciju o okvirnom vremenu isporuke odnosno statusu pošiljke (da ne biste čekali kurira ako ne može da postigne sve isporuke) potražite od admina stranice broj pošiljke a zatim proverite preko call centra:

Call centar DExpress:

011 331 33 33 (radnim danima 08-17h, vikendom ne rade) 

ZA ONE KOJI PRVI PUT PORUČUJU KURISKOM SLUŽBOM (PROČITATI OBAVEZNO):

Živimo i radimo u Srbiji, kako fantastično dobro funkcioniše u svim oblastima ni kurirske službe ne zaostaju u tome. Nekada su super profesionalni a često super brljivi. To između ostalog znači:

- morate da obratite pažnju na telefonske pozive u vreme kada očekujete pošiljku jer ih kurir neće ponavljati,

- kurir vam neće isporučiti paket na vrata stana što znači da budete spremni da dođete ispred ulaza u zgradu, soliter

- kurir vam neće isporučiti paket u vreme koje vama odgovara već prema rasporedu i broju ostalih isporuka na terenu koji pokriva, što znači da isporuka može biti i u prepodnevnim i popodnevnim satima (uglavnom do 17h)

- možete ostaviti i adresu sa posla ukoliko postoji mogućnost da tako preuzmete paket ali stavite napomenu radnog vremena,

- ako ne možete preuzeti paket u radno vreme isporuke onda možete ostaviti adresu prijatelja, komšija, rodbine, recepcije zgrade ili lokalne radnje isto sa napomenom u koje vreme je dostava i za koga.

 

AKO VAM BILO ŠTA OD OVOGA NE ODGOVARA - NEMOJTE PORUČIVATI!

 

INOSTRANSTVO:ne šaljemo robu u inostranstvo uključujući i sve republike bivše SFRJ, prodaja je isključivo za teritoriju Srbije.

Takođe, ne šaljemo robu na Kosovo i Metohiju.